0

Populaire We Vibe Vibrators

Populaire vibrators We VibeHet merk We Vibe is één van de bekendste seksspeeltjes merken wereldwijd. De populariteit heeft voornamelijk te maken met de hoge kwaliteit van vooral vrouwelijk genot. De vele vibrators en toebehoren die We Vibe op de markt heeft gebracht worden geroemd vanwege de gebruikersvriendelijkheid, comfort en manieren van stimulatie. De laatste jaren heeft We Vibe zich ook gericht op koppels. Met de komst van koppel vibrators is er een gat in de markt gekomen, waardoor nu veel stelletjes niet meer zonder een We Vibe vibrator kunnen. In deze blog bespreken wij de populairste We Vibe's.
 

We-Vibe Unite

De We Vibe Unite is een koppel vibrator welke door de vrouw gedragen worden. Ten opzichte van andere koppel vibrators, is de We Vibe Unite smaller, waardoor er meer ruimte is voor de penis. Met in totaal 10 verschillende standen (te bedienen via de afstandsbediening) kun je oneindig veel plezier beleven. Speciaal gericht op de clitoris en G-spot van de vrouw, maar ook de man wordt heerlijk gestimuleerd tijdens de seks.
 

We-Vibe Nova 2

De We Vibe Nova 2 vibrator wordt gezien als een Tarzan vibrator. Met een ergonomisch design en krachtige vibraties is deze 2 motorige vibrator erg geliefd bij vrouwen. Het unieke design stimuleert de clitoris en G-spot gelijktijdig of los van elkaar. Eenvoudig te bedienen en zelfs te koppelen aan de We Vibe app voor nog meer erotisch plezier.
 

We-Vibe Gala

Deze luxe vibrator met twee zeer krachtige motoren, is toch wel het lievelingetje van veel vrouwen. De We Vibe Gala voelt erg zacht aan, maar laat je niet om de tuin leiden door het liefe design, want de vibraties zijn erg krachtig en stimuleren met gemak je intieme zones.
 

We-Vibe Chorus

Ook de We Vibe Chorus is een koppel vibrator vergelijkbaar met de We Vibe Unite. Toch werkt deze vibrator net even anders en heeft net wat andere functionaliteiten die zich voornamelijk richten op de clitoris en de G-spot.
 

We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator

De Pleasure Air Technologie geeft al een beetje weg van wat voor soort vibrator dit is, namelijk een luchtdruk vibrator. De top van de We Vibe Melt Pleasure Air Vibrator past precies op de clitoris. De stimulatie van de luchtdruk doet vervolgens het harde werk en zorgt voor een zeer intens orgasme. De We Vibe Melt Pleasure Air Vibrator heeft als voordeel dat je deze ook samen met je partner kunt gebruiken.
 

We Vibe Tango X Bullet Vibrator

Laat je niet misleiden door het kleine formaat van de We Vibe Tango X Bullet Vibrator, want de vibraties zijn ongekend krachtig. Kom eenvoudig op de meest gevoelige plekjes van de vagina en geniet van de diepe stimulaties in de vagina.
 

We-Vibe Moxie

Deze clitoris vibrator kan de hele dag gebruikt worden en is te bedienen met een afstandsbediening, waardoor je ook je partner de controle kunt geven over de intensiteit en aantal vibraties. Erg compact in design, zal de We Vibe Moxie al snel je beste erotische vriend worden.
 

We-Vibe Jive

De We Vibe Jive wordt gezien als een vibratie eitje die je 24 uur per dag het hoofd op hol kan brengen. Stil in gebruik, waterproof en 10 verschillende vibratie standen bieden je veel mogelijkheden voor erotisch plezier.
 

Touch We-Vibe

De Touch We-Vibe is een opleg vibrator die de vagina op een geheel vernieuwende manier zal verwennen. De zeer diepe en heerlijk aanvoelende vibraties zijn een genot voor je intieme zone. Een must have als vrouw om deze in bezit te hebben!
 

We-Vibe Wand Massager

Toe aan een heerlijke massage, krachtig orgasme of een heerlijk stimulerend gevoel rond je vagina? Kies dan voor de We Vibe Wand Massager! De ronde kop geeft de meest opwindende vibraties af op de meest gevoelige plekjes. Samen met je partner of alleen, de We Vibe Wand Massager zal zijn werk doen en een glimlach op je gezicht toveren.
 

We Vibe Rave G-spot Vibrator

Wil jij je G-spot verwennen? Kies dan voor de We Vibe Rave G-spot Vibrator! Met een mooi design, krachtige en intense vibraties stimuleer je de G-spot op een ongekende manier. De gebogen top zorgt voor een zeer gerichte stimulatie.
 

We-Vibe Bloom

Train je bekkenbodemspieren met de We Vibe Bloom! Er zijn vele voordelen te noemen voor het trainen van je bekkenbodemspieren. Deze vibrator combineert deze training met een heerlijk gevoel van stimulatie. De We Vibe Bloom is een soort vagina balletje, maar dan een stuk luxer.